ŞANLIURFA / HALFETİ - Yukarı Göklü 100.Yıl İlkokulu

Yukarı Göklü 100.Yıl İlkokulu

Var
Adres
YENİ MAH. LİSE CAD. YUKARIGÖKLÜ 100 YIL ILK OKULU BLOK NO: 1/5 HALFETİ / ŞANLIURFA
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yüksek donanımlı, Üretken,Ahlaklı,Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Okul olmak ve daima ileriye bakmak.
Misyon
Kendi değerlerin farkında olup, okuyan, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında medeni davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak.
Ulaşım
Şanlıurfa Birecik ilçesinden (NOT: Birecik İlçesinden Türkiye´nin her yerine karayolu ile ulaşmak mümkündür.) Yukarıgöklü beldesine Taşıma koparatifleri gidiş-geliş Sabah 06:00 dan saat 19:00 kadardır. Şanlıurfa merkeze gidiş-geliş 06:00 dan saat 19:00 kadar mevcuttur. Yukarıgöklü kasabası mesafe olarak Şanlıurfa merkeze 95 km uzaklıktadır, Gaziantep Merkeze 100 km uzaklıktadır, Adıyaman merkeze 98 km uzaklıktadır
Yerleşim Yeri
Yukarıgöklü Kasabası Halfeti ilçesine 13 km uzaklıktadır. Kamu kurum ve kuruluşları olarak, Belediye, Jandarma Karakolu, PTT, Aile Sağlığı Merkezi, Cumhuriyet ve 100. Yıl İlk Öğretim Okulları ve Yukarı Göklü Anadolu Lisesi bulunmaktadır. Bilgilerin Son Güncellenme Tarihi : 02.12.2019
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 110 km , Birecik ilçesine 40 km uzaklıktaki Halfeti İlçesi´ne bağlı Yukarıgöklü Kasabası´nda bulunmaktadır.1981 yılında inşa edilen okulumuz toplam 15 kişilik eğitim kadrosuyla eğitim - öğretime devam etmektedir. Okulumuzda ikili öğretim uygulanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz sınıf öğretmeni kontenjanı 16´dir.Mevcut 16´dir. Rehber Öğretmen kontenjanı 1 olup mevcut bulunmaktadır.İngilizce Öğretmeni kontenjanı 1 olup mevcut bulunmaktadır.