ŞANLIURFA / HALFETİ - Yukarı Göklü 100.Yıl İlkokulu

Ock

TEKNOFEST ve e-TWİNNİNG projeleri kapsamında görevli öğretmenler tüm öğretmen ve idarecilerimize bilglendirme sunumu gerçekleştirdi.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında şubeler araası bilgi yarışması yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İYEP Çalışmaları okulumuzda devam etmektedir.

Ock

Okulumuz 2/C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Ayşe KUDU tarafından hayvan ve doğa sevgisini artırmak için ağaçta kuşlara yemlik yapıldı.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) kapsamında öğrencilerimiz aileleri ile birlikte evlerinde kitap okuma etkinliği yapmışlardır.

Ock

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

Ock

Şanlıurfa Valisi Sayın Salih AYHAN'ın başlatmış olduğu Urfa Okuyor Projesi kapsamında okulumuza gönderdiği kitaplar, Okul Müdürümüz Ömer YENER tarafından öğrencilerimize dağıtıldı. Sayın Valimiz Salih AYHAN'a teşekkür ederiz ve bu güzel projenin Şanlıurfa ilimizde çok güzel sonuçlar ortaya çıkarmasını temenni ederiz.

Kas

En başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yılı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yaşasın Cumhuriyet!

Mrt

Sınıflar Arası Futbol Turnuvası yapılmış ve birbirinden güzel görseller ortaya çıkmıştır.

Öğrencilerimizin karne töreni okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.